Termeni si conditii Newsletter Best Internships

Cine suntem?

Noi suntem Best Internships: centralizăm programe de internship și trainee si proiecte dedicate studenților și proaspăt absolvenților.
De asemenea, Best Internships este operatorul datelor cu caracter personal pe care le furnizaţi prin completarea formularului de contact care ne va ajuta să îţi comunicăm mai repede şi mai uşor informaţiile relevante.

Ce date cu caracter personal vă cerem şi de ce?

Pentru a vă anunţa în legătură cu noi spectacole, proiecte sau materiale online, prelucrăm următoarele date cu caracter personal, cu consimţămăntul tău: adresa de e-mail.
Aceste date cu caracter personal le vom folosi doar în scopul comunicării cu tine si pentru a te informa în legătură cu proiecte care te interesează.

Cu cine vor fi impărtăşite datele tale cu caracter personal?

Pentru acest newsletter folosim serviciile MailChimp. Pentru mai multe detalii despre politica lor de confidenţialitate poţi accesa Politica de confidentialitate MailChimp.
Nu vom impărtăşi datele tale cu caracter personal unor părti terţe fără a te informa şi a obţine acordul tău în prealabil.

Cum îţi protejăm datele cu caracter personal?

Noi vom lua toate măsurile, inclusiv utilizare de parole complexe, autentificare two-factor şi altele pentru a evita accesul neautorizat, ştergerea, modificarea sau copierea datelor tale cu caracter personal.

Care sunt drepturile tale cu privire la datele cu caracter personal pe care ni le transmiţi?

Dreptul de acces la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre tine. Dreptul de a solicita rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal. Dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării.
Dreptul de a îţi retrage consimfămăntul pentru prelucrare. Aveţi dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat (realizarea de profiluri). Aveţi dreptul la portabilitatea datelor. Aveţi dreptul de a depune o plăngere la autoritatea competentă sau la instanţele de judecată competente. Te poţi adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pe ce durată prelucrăm datele tale cu caracter personal?

Prelucrăm datele tale cu caracter personal pănă la retragerea consimţămăntului pentru prelucrare.

Unde ne puteţi contacta în legătură cu orice legat de datele cu caracter personal pe care le prelucrăm?

Pentru orice solicitări legate de prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau pentru retragerea consimţămăntului pentru prelucrare în scopurile menţionate la început, ne poţi scrie la alex@bestinternships.

De asemenea, fiecare e-mail trimis de noi va conține și opțiune de dezabonare.

Orice modificare a acestei politici de confidențialitate va fi transmisă pe e-mail.